| شناسایی ابعاد کیفیت بستهبندی زیست پذیر در صنعت غذا |
| کد مقاله : 1213-ICM |
| نویسندگان |
|
زینب حسینی مقدم1، روحاله قاسمی *2، سالار کشاورز هدایتی3 1زینب حسینی مقدم، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی، دانشکده مدیریت و فناوری صنعتی، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ایران 2روحاله قاسمی* ، استادیار، گروه مدیریت صنعتی و فناوری، دانشکده مدیریت، دانشگاه تهران، ایران. 3سالار کشاورز هدایتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و علوم مالی، دانشگاه خاتم، تهران، ایران |
| چکیده مقاله |
| بستهبندی زیستپذیر به عنوان یکی از موضوعات کلیدی در عصر حاضر، در ابعاد اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی، تحولات مثبتی در صنایع مختلف به همراه داشته است. صنعت مواد غذایی نیز به واسطه قابلیت فسادپذیری بالا و اهمیت راهبردی آن در هر کشور، به طور ویژه تحت تأثیر این تحولات قرار گرفته است. این صنعت همواره با چالشهایی از قبیل؛ امنیت، حفظ کیفیت و تضمین سلامت مواد غذایی مواجه بوده است. شرکتهای مواد غذایی، به عنوان یکی از پیشروان صنعت تولید موادغذایی، در پی ارزیابی تأثیر کیفیت بستهبندی زیستپذیر هستند و از این رو هدف این پژوهش شناسایی ابعاد و شاخصهای کیفیت بستهبندی زیستپذیر در صنعت مواد غذایی میباشد. برای این کار در گام نخست به شناسایی این ابعاد و زیرشاخصها با مرور نظاممند ادبیات حوزهی بستهبندیهای زیستپذیر در صنعت مواد غذایی پرداخته شد و با طراحی پرسشنامه و جمعآوری داده از طریق « بهترین- بدترین گروهی»، دادهها تحلیل شده و وزن ابعاد اصلی و زیرشاخصهای هر بُعد تعیین گردیده است. |
| کلیدواژه ها |
| بستهبندی زیستپذیر، صنعت مواد غذایی، روش بهترین- بدترین، مرور ادبیات نظاممند (SLR) |
| وضعیت: پذیرفته شده برای ارسال فایل های ارائه پوستر |
